Het succes van Een gezonde eter voelt zich beter wordt vervolgd met De gezonde eter: koken met Irene. Een boek vol recepten die aansluiten bij de huidige trends van slow-food en eerlijk eten. Irene demonstreert door middel van veel heldere foto's dat koken met eerlijk voedsel simpel en eenvoudig is. Boordevol tips om makkelijk, gezond, maar bovenal lekker te kunnen eten zonder schuldgevoelens. Irene Lelieveld is voedingstherapeut en schreef eerder samen met Veronique Hndscheid het succesvolle boek Een gezonde eter voelt zich beter.
Met recepten voor:
- Sojavrij
- Melk- en lactose vrij
- Pindavrij
- Notenvrij
- Schelp en schaaldieren vrij
- Visvrij
- Gluten en tarwe vrij
- Eivrij
- Vegetarisch
Met veel onderwerpen over eerlijk eten!
- Waar moet je op letten als je boodschappen doet.
- Uitleg over echt gezonde ingrediënten en producten.
- Uitleg over de meest voorkomende voedselovergevoeligheden, waar je op moet letten en hoe je producten kunt vervangen.
- Heel veel recepten over gezond gebak, brood bakken, broodbeleg maken, gezonde soepen, kruidenmixen, lunch en avondeten.
- Wat is genetisch gemanipuleerd en waar moet je op letten?
- Groenten en fruitlijsten van hoe heilzaam ze zijn, hoelang en waar je ze kunt bewaren.
- Wel of geen vlees eten, zeer geschikt voor vegetariërs maar als je wel vlees en vis wilt eten is het boek ook geschikt.
- Hoe maak je zelf op een gemakkelijke manier een moestuin.
- Maak je eigen kruidenthee.
- Wat zijn de heilzame krachten van kruiden en specerijen.
- en nog veel meer....
Accepteer cookies