Kabeljauw in citroen-gembersausDit recept komt uit de categorie "Balans Slankclub" en komt uit de categoriesoort: hoofdgerecht.
Recept informatieNaam: Kabeljauw in citroen-gembersausDieet: Balans Slankclub Soort: Hoofdgerecht Personen: 4 Bereidingstijd: 10-20 min. Dit Balans Slankclub Recept bevat: 19 punten p.p Ingrediënten600 gram kabeljauwfil 1 eetl. allesbinder 2 eetl. citroensap 1 theel. bouillonpoeder 2 eetl. bakgember 1 bekertje demi crème fraiche Zout en peper Bieslook 800 gram aardappelen ± 2 dl halfvolle melk gemengde salade geraspte wortel 2 eetl. yogosaus. BereidingKook de aardappelen gaar en maak er puree van met warme melk. Meng de gemengde salade met geraspte wortel, kruiden naar smaak en yogosaus.
Tip: Eet eens wat vaker vis; zelfs een vette vis bevat ten opzichte van vet vlees minder punten en het soort vet is ook gezonder dan in vet vlees
* Uw portie is ¼ deel van het recept.
Meer informatie over de Balans Slankclub Methode: Balans Slankclub Afslankmethode
Bron: Balans Slankclub
Meer recepten uit de categorie: Balans Slankclub
|
Calorielijst.nl maakt gebruik van cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat graag middels deze melding.
Op Calorielijst gebruiken we:
Ja, ik accepteer cookies:
Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Calorielijst