MueslibollenDit recept komt uit de categorie "Glutenvrij" en komt uit de categoriesoort: lunch / brunch.
Recept informatieNaam: MueslibollenDieet: Glutenvrij Soort: Lunch / Brunch Personen: 6 Bereidingstijd: 10-20 min. Ingrediënten3 eetl. Gepelde zonnenbloempitten 3 eetl. Gehakte walnoten 3 eetl. Grof gehakte amandelen 150 gr. Rozijnen 50 gr. Krenten 900 gr. Glutenvrij deeg voor bruinbrood 2 eetl. Margarine 4 eetl. Sesamzaadjes
BereidingVerwarm de oven voor op 200 ° C.
Schep de zonnebloempitten, walnoten, amandelen, rozijnen en krenten door het glutenvrij deeg en meng het goed door elkaar.
Vet 14 aluminium vormpjes in met wat boter en vul ze voor driekwart met het deeg en bestrooi ze met sesamzaadjes.
Laat de broodjes voor 20 á 30 minuten rijzen op een warme, tochvrije plaats.
Bak de broodjes in het midden van de oven in 25 minuten bruin en gaar. Stort ze uit de vorm en laat ze op een rooster afkoelen.
Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet
Meer recepten uit de categorie: Glutenvrij
|
Calorielijst.nl maakt gebruik van cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat graag middels deze melding.
Op Calorielijst gebruiken we:
Ja, ik accepteer cookies:
Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Calorielijst