Pain perduDit recept komt uit de categorie "Glutenvrij" en komt uit de categoriesoort: lunch / brunch.
Recept informatieNaam: Pain perduDieet: Glutenvrij Soort: Lunch / Brunch Personen: 6 Bereidingstijd: 10-20 min. Ingrediënten2 Middelgrote uien 2 Teentjes knoflook 1 eetl. zonnenbloemolie 1 eetl. Procinciaalse kruiden 900 gr. Glutenvrij deeg voor witbrood 2 eetl. margarine
BereidingVerwarm de oven voor om 200 ° C. Snijd de uien in snippers en pers de teentjes knoflook uit.
Fruit de uisnippers met de knoflook goud / geel in de olie. Roer de kruiden erdoor. Laat het mengsel afkoelen tot het lauwwarm is.
Schep het mengsel door het glutenvrij deeg en verdeel het over 14 aluminium vormpjes. Vul de vormpjes voor driekwart. Laat het deeg 30 minuten op een tochvrije en warme plaats rijzen.
Bak de broodjes in het midden van de oven in 25 minuten gaar en bruin. Sort ze uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster.
Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet
Meer recepten uit de categorie: Glutenvrij
|
Calorielijst.nl maakt gebruik van cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat graag middels deze melding.
Op Calorielijst gebruiken we:
Ja, ik accepteer cookies:
Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Calorielijst