Entrecote met pepersausDit recept komt uit de categorie "Glutenvrij" en komt uit de categoriesoort: hoofdgerecht.
Recept informatieNaam: Entrecote met pepersausDieet: Glutenvrij Soort: Hoofdgerecht Personen: 4 Bereidingstijd: 10-20 min. Ingrediënten4 entrecotes3 eetl. Margarine 2,5 dl. Vleesjus (glutenvrije vleespoeder) 2 eetl. Cognac 3 eetl. Sherry 0,5 Kopje koffieroom 1 Doosje tuinkers Versgemalen peper Zout BereidingBestrooi neide kanten van de entrecotes met zout en peper. Verhit de margarine in een koekenpan en laat deze goed bruin worden. Bak de entrecotes in 6 minuten om en om mooi bruin.Breng de vleesjus aan de kook, schenk de cognac bij het vlees en giet na 0,5 minuten de vleesjus erbij. Blus het geheel af met de sherry en de koffieroom. Laat de saus voor 3 minuten inkoken. voeg naar smaak versgemalen peper toe. Leg de entrecotes op een bord en dres het met wat pepersaus. Maak het geheel af met een plukje tuinkers. Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet
Meer recepten uit de categorie: Glutenvrij
|
Calorielijst.nl maakt gebruik van cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat graag middels deze melding.
Op Calorielijst gebruiken we:
Ja, ik accepteer cookies:
Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Calorielijst